ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ

Η κατάλληλη επιλογή καλλυντικών για τη φροντίδα του δέρματος εξαρτάται από την ατομική προσέγγιση ζωής. Οι γυναίκες διαφορετικής ηλικίας έχουν και διαφορετικές απαιτήσεις και προσδοκίες από τα καλλυντικά τους προϊόντα. Γενικά, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για υψηλής ποιότητας και ασφαλή καλλυντικά που παρέχουν υγεία, άνεση και ευχαρίστηση στη χρήση.

Η ηλικία των 20 είναι και η εποχή που πρέπει να δημιουργηθούν οι συνήθειες της φροντίδας του δέρματος. Πρέπει να ενυδατώνεται και να προστατεύεται από επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, άγχος και κόπωση.

Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να σχηματιστούν ως αποτέλεσμα διαφόρων τύπων στρες - υπεριώδη ακτινοβολία, κάπνισμα, ρύπανση και επίσης ως αποτέλεσμα της ανοσοαπόκρισης του σώματος. Τα ανθρώπινα κύτταρα είναι ικανά να εξουδετερώνουν μικρές ποσότητες αυτών. Αλλά όταν ο κλωβός είναι εκτεθειμένος σε υπερβολική πίεση, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε βλάβη της κυτταρικής μεμβράνης, αλλαγή πυρηνικού DNA, μετουσίωση αμινοξέων και τελικά βλάβη στο κύτταρο και πρόωρη γήρανση. Η πρόταση της BioFresh είναι η σειρά Nat 'Aura Pearls 20+ σχεδιασμένη για νεανικές δερματικές ανάγκες.

Η δεκαετία των 30 είναι η στιγμή που μιά γυναίκα βρίσκεται στην ακμή της, εκτιμά τις προσωπικές της δυνάμεις και μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε κατάσταση. Ωστόσο, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από την ωριμότητα, πρέπει να δημιουργήσει ένα πρόγραμα για αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος. Για να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας, είναι απαραίτητο:

- να υποστηρίξει τους φυσικούς μηχανισμούς και λειτουργίες που μπορούν να επιβραδύνουν τις διαδικασίες γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο,

- να εξουδετερωθούν οι παράγοντες που με την πάροδο του χρόνου επιταχύνουν αυτές τις διαδικασίες.

Ήρθε η ώρα για πλήρη φροντίδα! Τα πρώτα ίχνη του χρόνου (λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και το στόμα, μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια, απώλεια φωτεινού χρώματος) μπορούν να σβήσουν. Το δέρμα χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση, αποτελεσματική προστασία από το άγχος και τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τα καλλυντικά προϊόντα πρέπει να διεγείρουν τη σύνθεση σημαντικών δομικών μορίων και να βελτιώνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων. Τα φυσικά εκχυλίσματα αμυγδαλέλαιου, ροδέλαιου, Borago και Edelweiss από τη σειρά Nat'Aura Platinum 30+ θα δώσει στο δέρμα σας όλα τα συστατικά που χρειάζεστε για να επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης, να αυξήσετε την προστασία και τους αμυντικούς μηχανισμούς και να φωτίσετε τον σκούρο τόνο στο πρόσωπό σας.

Η γυναίκα άνω των 45 είναι σε αρμονία με τον εαυτό της & τον κόσμο και επενδύει στις αισθήσεις & τα συναισθήματα! Είναι ένα στάδιο πνευματικής ανάπτυξης και αναζήτησης νέων αντιλήψεων και διαστάσεων της ζωής. Για να διατηρηθεί ο μαγνητισμός και η νεανική εμφάνισή χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, πρέπει να δημιουργηθεί μια ουσιαστική και εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος.

Οι προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν είναι μεγάλες. Οι ορμονικές αλλαγές έχουν αξιοσημείωτη επίδραση στην κατάσταση της επιδερμίδας - δεν είναι πλέον τόσο σφιχτή όσο ήταν. Η ταχύτητα με την οποία χάνει την ελαστικότητα και την πυκνότητα της αυξάνεται. Η επιδερμίδα λεπτότερη, μειώνει δραματικά την ικανότητά της να καταπολεμά τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και το άγχος. Οι προστατευτικοί μηχανισμοί, ο κυτταρικός μεταβολισμός και η δερματική αναγέννηση έχουν σημαντικά μειωμένη αποτελεσματικότητα. Τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα που θα προκύψουν αναπόφευκτα είναι:

 λεπτό, ξηρό και χαλαρό δέρμα,

 ρυτίδες και βαθιές γραμμές στην περιοχή των μυών,

 χρωματικές κηλίδες και ανομοιόμορφοι τόνοι προσώπου.

Τα καλλυντικά προϊόντα πρέπει να ενισχύσουν τηις αμυντικές λειτουργίες της επιδερμίδας, να τονώσουν την ανανέωση των κυττάρων και να αναζωογονήσουν το δέρμα. Κερδίστε το στοίχημα με high-end καλλυντικά από τη σειρά Nat'Aura Diamond 45+, με καινοτόμα συστατικά για ορατά και διαρκή αποτελέσματα!

Comments

  • No comments found

Leave your comments