×

Προειδοποίηση

Προσθέστε την εφαρμογή Virtuemart σε ένα στοιχείο μενού
herbs.jpg
Η Biofresh απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές με αυξημένη οικολογική συνείδηση που αναζητούν υψηλής αποτελεσματικότητας φυτικά καλλυντικά. Δεσμεύεται στην δημιουργία και ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής, βασισμένα σε φυσικά συστατικά και εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Έρευνα και ανάπτυξη:
Η Biofresh ενημερώνεται συνεχώς για τα πιο καινοτόμα συστατικά και όλες τις τελευταίες τάσεις των καταναλωτών, συμμετέχοντας σε συνέδρια, εμπορικές εκθέσεις και φυσικά, αφουγκραζόμενη την ίδια την αγορά. Οι επιλεγμένες premium σειρές φτιάχνονται χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και τα πιο αγνά υλικά. Παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις στους διεθνείς κανονισμούς έτσι ώστε τα προϊόντα τους να είναι πάντα σύμφωνα με την τρέχουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Το 2010, η Biofresh έλαβε ISO:9001/2008, ISO 22716 2007 (GMP) και το 2011 έλαβε πιστοποίηση από τον Βρετανικό Οργανισμό Λιανεμπορίου (BRC).

Λόγω του αυξανόμενου διεθνούς προβληματισμού σχετικά με τη χρήση ιατρικά αμφισβητήσιμων συστατικών σε προϊόντα ομορφιάς (πάραμπεν, phthalates, gmos, συνθετικά χρώματα) τα φυσικά καλλυντικά έχουν αποκτήσει αυξανόμενη δυναμική στην παγκόσμια αγορά. Οι καταναλωτές στηρίζουν ένθερμα τα προϊόντα εταιρειών που δείχνουν ευαισθησία σε κοινωνικά & περιβαλλοντικά θέματα.

Η συνεχιζόμενη καταναλωτική τάση για υγεία και ευεξία αντικατοπτρίζουν τους στόχους της Biofresh:
- Να προσφέρει καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα, πάντα με φυσικά συστατικά
- Να εγγυάται συνέπεια και συνέχεια στην ποιότητά τους
- Να αποκτήσει πιστούς και ευχαριστημένους καταναλωτές

Εκείνο που έχει καταφέρει η Biofresh είναι να δημιουργεί υψηλότατης ποιότητας προϊόντα σε μια προσιτή τιμή, έτσι ώστε το value for money να ωφελεί τον καταναλωτή. Έχει παρουσία σε 35 και πλέον χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία και η Κίνα.

Φιλοσοφία Biofresh:
Να δημιουργούν φυτικά καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος, που προστατεύουν, αναζωογονούν και προσφέρουν υγεία.

Να ερευνούν και εμπλουτίζουν συνεχώς τις συνθέσεις τους με νέα φυσικά εκχυλίσματα υψηλότερης αποτελεσματικότητας, προσελκύοντας πιστούς οπαδούς από όλον τον πλανήτη. Να συνεχίσουν να χτίζουν την αφοσίωση των καταναλωτών για τα προϊόντα Biofresh με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Θα δημιουργούν νέες συνθέσεις και θα εμπλουτίζουν τις παλαιότερες. Η αυξανόμενη ζήτηση των καλλυντικών Biofresh, οι καλές κριτικές των τελικών καταναλωτών και η σταθερά ανοδική επέκταση του δικτύου, εγγυώνται πρόοδο & ανάπτυξη. Προτεραιότητες της Biofresh είναι η δημιουργία νέων καινοτόμων συνθέσεων, η καθιέρωση της εταιρείας με premium προϊόντα που ξεχωρίζουν σε ποιότητα και η ανάπτυξη συνεργασιών για τη διάθεση των προϊόντων τους σε νέες αγορές.